Ajax site
Oferte recomandate: Vile, Bragadiru, Complex Fortuna Bragadiru - Bragadiru, Complex Fortuna Vile Pret total: 75.000 EUR Apartamente in blocuri, Cetate, M-uri Alba Iulia - Cetate, M-uri Apartamente in blocuri Chiria / ZI: 30 EUR Birouri, Romană, Observatorul Astronomic Bucureşti - Romană, Observatorul Astronomic Birouri Pret total: 1.100 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

Cine este mai puternic în PSD, Grindeanu sau Dragnea? Răspunsul premierului

Cine este mai puternic în PSD, Grindeanu sau Dragnea? Răspunsul premierului

Într-o intervenţie pentru Agerpres, Sorin Grindeanu a expus propria sa variantă asupra relaţiei pe care o are cu Liviu Dragnea.

Premierul Sorin Grindeanu susţine că el şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, urmăresc în continuare aceleaşi obiective, respectiv îndeplinirea promisiunilor făcute la preluarea guvernării. Scurtul interviu acordat de şeful Guvernului agenţiei Agerpres vine într-un context în care mai multe articole de presă acreditau, pe surse, ideea unei răciri puternice a relaţiilor dintre Grindeanu şi Dragnea, care ar putea culmina chiar cu îndepărtarea din funcţie a premierului. Totodată, în mai multe ocazii, Liviu Dragnea şi-a manifestat nemulţumirea faţă de unele acţiuni ale Guvernului şi în special a unor miniştri din actualul Cabinet.

 

„În PSD există un preşedinte, pe numele lui, Liviu Dragnea. La Palatul Victoria există un prim-ministru, Sorin Grindeanu. Nu se pune în forma asta problema. E iarăşi o întrebare care tot revine. Să ştiţi că, contrar a ceea ce poate e obişnuită România, poate sunt obişnuiţi românii şi au fost obişnuiţi în aceşti ani, ca tot timpul să existe discuţii de multe ori între preşedintele în funcţie şi primul ministru... avem cazuri, Traian Băsescu-Călin Popescu Tăriceanu, lucrurile nu stau aşa. Stau în cu totul alte coordonate. Şi eu şi preşedintele partidului din care fac parte ne dorim un lucru: ceea ce am spus că trebuie să face, să face, pentru asta ne-au votat oamenii, nu cine are chei sau nu are. Iar la mine, apropo de chestiunea asta, e uşa tot timpul deschisă şi asta o ştiu cu toţi, că vorbim de primari, că vorbim de preşedinţi de consiliu judeţean sau de deputaţi sau de senatori. Deci nu-i nevoie de cheie.

mai mult...

Data articol: 17/05/2017
Sursa: Digi24.ro
directproprietar.ro