Ajax site
Oferte recomandate: Hale productie, Chipita, Selena Clinceni - Chipita, Selena Hale productie Pret total: 495.000 EUR Apartament 3 camere, Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl Bucureşti - Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl Apartament 3 camere Pret total: 49.500 EUR Intravilane, Mamaia nord, Depozitul 10 Mamaia - Mamaia nord, Depozitul 10 Intravilane Pret total: 695.200 EUR Apartamente 2 camere, Colentina, Doamna Ghica Bucureşti - Colentina, Doamna Ghica Apartamente 2 camere Pret total: 310 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:

Cristoiu: Mădălina Dobrovolschi Pușcalău e de o obrăznicie rară, trebuie dată afară

Cristoiu: Mădălina Dobrovolschi Pușcalău e de o obrăznicie rară, trebuie dată afară

Acesta a afirmat că este de o „obrăznicie rară” și ar trebui să fie dată afară, fiind deranjat de faptul că aceasta a afirmat că „nu vrea să intre în tot felul de comentatorii făcute de diferite personaje”.”În primul rând aș vrea să vă întreb dacă doamna respectivă a venit tot în pijama?” a început ironic Ion Cristoiu comentariul pentru B1TV.

„Ea cum poate să spună despre niște oameni că sunt personaje. Atunci dânsă este un personaj. Deci cei care au criticat-o pentru apariția ei în pijama nu sunt personaje, ori nu știe limba română și este analfabetă, pentru că este vorba și de mine și Dragnea și de altele, ori este obraznică și trebuie dată afară”, a afirmat Ion Cristoiu.

 

„Doamna respectivă este una din numeroasele funcționare ale statului român, este consilier, ea bani inclusiv din taxele și impozitele mele și nu are voie să spună că sunt personaje cele care au criticat-o că a venit în pijama”, a continuat jurnalistul.

mai mult....

Data articol: 10/01/2017
Sursa: flux24.ro
directproprietar.ro