Ajax site
Oferte recomandate: Apartament 3 camere, Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl Bucureşti - Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl Apartament 3 camere Pret total: 49.500 EUR Intravilane, Mamaia nord, Depozitul 10 Mamaia - Mamaia nord, Depozitul 10 Intravilane Pret total: 695.200 EUR Hale productie, Chipita, Selena Clinceni - Chipita, Selena Hale productie Pret total: 495.000 EUR Apartamente 2 camere, Colentina, Doamna Ghica Bucureşti - Colentina, Doamna Ghica Apartamente 2 camere Pret total: 310 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:

De ce tace Mister Cioloş?

De ce tace Mister Cioloş?

Fostul Premier Ciolos ne-a obisnuit, in timpul mandatului sau, cu replici prompte la fiecare acuzatie publica. Ciolos a replicat inclusiv la pareri sau acuzatii aduse de cetateni pe FB-ul personal.

M-am asteptat ca Ciolos sa raspunda rapid si direct la acuzatia pe care i-am adus-o pe NASUL.TV, aceea ca a cheltuit Doua Miliarde de euro intre 12 Decembrie si 28 Decembrie 2016 !

Putea sa nege sau putea sa explice contabiliceste cui a dat cele Doua Miliarde de euro ! Si de ce a cheltuit acesti bani, 4% din Bugetul de Stat, dupa ce a aflat ca nu el va fi Premier? Adica dupa 11 Decembrie !

 

Acuzatia mea s-a rostogolit pe tot internetul, chiar daca presa acoperita sau pur si simplu proasta nu a preluat-o !

In plus, chiar daca eu sint persoana publica, tot un simplu cetatean sint, deci meritam macar un raspuns pe FB ! Ca sa nu mai vorbim de milioanele de romani responsabili care trebuie sa stie pe ce a cheltuit Ciolos atita banet in doar doua saptamini !

mai mult...

Data articol: 11/01/2017
Sursa: Nasul.tv
directproprietar.ro