Ajax site
Oferte recomandate: Case, Vrinceni, la strada Căiuți - Vrinceni, la strada Case Pret total: 35.000 EUR Apartament in blocuri, Cetate, Kaufland Alba Iulia - Cetate, Kaufland Apartament in blocuri Pret total: 60.000 EUR Apartament 4 camere, Militari, Virtutii - Orsova - Cetatea de Balta Bucureşti - Militari, Virtutii - Orsova - Cetatea de Balta Apartament 4 camere Pret total: 75.000 EUR Pentru constructie case-vile, Bucium, Bucium Iași - Bucium, Bucium Pentru constructie case-vile Pret total: 69.000 EUR Intravilane, 1 Decembrie, DN 5, E 85, Sos Giurgiului Comuna 1Decembroe - 1 Decembrie, DN 5, E 85, Sos Giurgiului Intravilane Pret total: 118.000 EUR Intravilane, Cioranii de Jos, Cioranii de Jos Ciorani - Cioranii de Jos, Cioranii de Jos Intravilane Pret de incepere a licitatiei: 450.000 EUR Apartament 2 camere, Astra, astra Brașov - Astra, astra Apartament 2 camere Pret total: 46.000 EUR Hale productie, Giurgiului, Bariera Progresului Bucureşti - Giurgiului, Bariera Progresului Hale productie Pret total: 2.000 EUR Pentru constructie case-vile, Doraly, Intrarea in Ganeasa dinspre Moara Domneasca Găneasa - Doraly, Intrarea in Ganeasa dinspre Moara Domneasca Pentru constructie case-vile Pret total: 35.000 EUR Vile, Centru, Centru Cojasca - Centru, Centru Vile Pret total: 68.000 EUR Apartamente 2 camere, Economu Cezarescu Politehnica, Politehnica Grozavesti Bucureşti - Economu Cezarescu Politehnica, Politehnica Grozavesti Apartamente 2 camere Vile, Gruiu, Gruiu Snagov - Gruiu, Gruiu Vile Pret total: 69.000 EUR Apartament 2 camere, Crângași, Constructorilor Bucureşti - Crângași, Constructorilor Apartament 2 camere Pret total: 55.000 EUR Vile, Pipera Erou Iancu Nicolae, SCOALA AMERICANA Pipera - Pipera Erou Iancu Nicolae, SCOALA AMERICANA Vile Pret total: 2.100 EUR Apartament 3 camere, Centru unirii, unirii centru Buzău - Centru unirii, unirii centru Apartament 3 camere Pret total: 33.000 EUR
Oferta lunii:
Găneasa - Doraly, Intrarea in Ganeasa dinspre Moara Domneasca
Pentru constructie case-vile, Doraly, Intrarea in Ganeasa dinspre Moara Domneasca
Pentru constructie case-vile
Pret total: 35.000 EUR
Stiri:
 

Deutsche Welle: România eșec în fața tandemului franco-german

Deutsche Welle: România eșec în fața tandemului franco-german

Cu ocazia vizitei lui Jean-Claude Juncker la București, majoritatea forțelor politice s-au pronunțat încă odată în mod apăsat împotriva Europei cu două viteze. Semnificativ este că au făcut-o și partidele din alianța guvernamentală și cele din opoziție, inclusiv UDMR, cu excepția lui Traian Băsescu care a făcut opinie separată. Cu toate acestea proiectul Europei cu două viteze este pe mai departe ”en marche”, ca să preluăm deviza noului președinte al Franței, și pare să fi prins un contur și mai ferm după vizita recentă pe care acesta a întreprins-o la Berlin.

Noul președinte al Franței vizitase Germania și înainte de alegeri, suscitând aprecieri dintre cele mai favorabile, dar păreau să persiste totuși diferențe de vederi greu de conciliat. Între cele două tururi de scrutin, Emmanuel Macron a criticat excendentul comercial al Germaniei care, spunea el, ”nu este bun nici pentru economia Germaniei, nici pentru Europa”. De asemenea candidatul, pe atunci, Emmanuel Macron, se pronunța pentru crearea de eurobonduri și mutualizarea datoriilor suverane, într-un spirit mai curând federalist. După învestirea sa ca președinte, el a părut să-și revizuiască o parte din aceste opinii, apropiindu-se și mai mult de poziția Germaniei. Cu ocazia vizitei sale oficiale la Berlin, care s-a desfășurat într-o ambianță de mare optimism, Macron a spus clar în cursul conferinței de presă că nu dorește mutualizarea datoriilor vechi, căci este ca și cum i-ai pedepsi pe cei care au depus eforturi, oferind totodată un premiu celorlalți. Am asistat prin urmare la o apropiere și mai mare de poziția clasică a germanilor, pe care ministrul de finanțe Wolfgang Schäuble a exprimat-o pe un ton categoric de fiecare dată.

Este posibil ca și în cealaltă privință, a excedentelor, să fi existat anumite progrese, dar nu am reținut o declarație expresă.

În orice caz germanii nu intenționează să negocieze subiectul, după cum a dat clar de înțeles ministrul de finanțe Schäuble, adresându-se direct publicului francez cu ocazia unui interviu din Le Figaro: ”Nu vom rezolva problema zonei euro prin slăbirea Germaniei”. În plus, șeful visteriei germane recurgea la o comparație ”pe înțelesul tuturor” culeasă din fotbal: PSG, a spus el, avea un avantaj de patru goluri în fața Barcelonei și cu toate acestea a pierdut. Morala este că Franța ar trebui să depună mai multe eforturi pentru a recupera decalajele.

Un alt indiciu puternic al apropierii franco-germane este acela că șefa guvernului federal, Angela Merkel, declara, pentru prima dată, că este de acord cu modificarea tratatelor europene, ”dacă lucrul acesta se va vădi necesar”. Emmanuel Macron afirmase că modificarea tratatelor ”a fost un tabu francez”, dar în realitate germanii se opuseseră de fiecare dată și nu pentru că le-ar fi displăcut ideea, ci pentru că știau foarte bine cât de dificil este procesul acesta. Modificarea tratatelor pretinde acordul unanim al tuturor celor 27 de membri, printre care se numără și România.

mai mult...

Data articol: 19/05/2017
Sursa: flux24.ro
directproprietar.ro