Ajax site
Oferte recomandate: Apartamente in blocuri, Cetate, M-uri Alba Iulia - Cetate, M-uri Apartamente in blocuri Chiria / ZI: 30 EUR Birouri, Romană, Observatorul Astronomic Bucureşti - Romană, Observatorul Astronomic Birouri Pret total: 1.100 EUR Vile, Bragadiru, Complex Fortuna Bragadiru - Bragadiru, Complex Fortuna Vile Pret total: 75.000 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

Firea, viitorul presedinte?

Firea, viitorul presedinte?

Premierul Sorin Grindeanu ii spune pas lui Liviu Dragnea cand seful PSD se lauda intr-o aparitie televizata cu viitoarea remaniere guvernamentala. Dar nu atat refuzul transmis de Grindeanu catre presedintele partidului e uluitor, cat mai ales forma in care seful Guvernului il trimite pe Dragnea in tribune:

"Conduc un Guvern care are o sustinere larga in Parlament. Si, daca imi permiteti o comparatie cu fotbalul, nu stiu daca cineva face schimbari in minutul 15, cand conduci cu 3-0. Eu stiu ca unii si-ar dori un cutremur la Palatul Victoria, dar eu ii asigur ca doar lor le fuge pamantul de sub picioare. Guvernul pe care-l conduc e extrem de stabil, are sustinerea PSD, are sustinerea coalitiei", a declarat Sorin Grindeanu.

Raspunsul premierului vine dupa ce Liviu Dragnea anuntase la un post de televiziune ca in zilele urmatoare va avea o discutie cu Tariceanu si Sorin Grindeanu pe tema unei eventuale remanieri guvernamentale.

Dar pentru a avea o idee de ansamblu asupra nebuniei care a cuprins PSD la varf, sa nu uitam ca dincolo de neintelegerile dintre Grindeanu si Dragnea si centrul de putere care incepe sa se coaguleze in spatele premierului, cumva independent si contra sefului PSD, in urma cu doar cateva zile a aparut un sondaj de opinie care o dadea pe Gabriela Firea, nici mai mult, nici mai putin, decat potential presedinte al Romaniei.

 

Nimic surprinzator in fond, daca ne amintim ca aceeasi casa de sondare a opiniei publice, in urma cu vreo patru luni, o dadea pe aceeasi Gabriela Firea politicianul in care romanii aveau cea mai multa incredere, conducand topul cu 54%, inaintea lui Iohannis, Tariceanu sau Dragnea.

Ca unii sociologi si-au ales deja steaua calauzitoare a viitorului nu e un capat de tara, cum nici erodarea lui Liviu Dragnea in interiorul PSD nu mai e vreun mister pentru nimeni si, in consecinta, nici cautarea unui inlocuitor in fruntea partidului nu e atat de socanta pe cat ar putea sa para initial.

mai mult...

Data articol: 19/05/2017
Sursa: Ziare.com
directproprietar.ro