Ajax site
Oferte recomandate: Birouri, Romană, Observatorul Astronomic Bucureşti - Romană, Observatorul Astronomic Birouri Pret total: 1.100 EUR Apartamente in blocuri, Cetate, M-uri Alba Iulia - Cetate, M-uri Apartamente in blocuri Chiria / ZI: 30 EUR Vile, Bragadiru, Complex Fortuna Bragadiru - Bragadiru, Complex Fortuna Vile Pret total: 75.000 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

Fundația fostei soții a lui Putin încasează milioane de dolari din închirierea unei clădiri istorice

Fundația fostei soții a lui Putin încasează milioane de dolari din închirierea unei clădiri istorice

Toate veniturile obţinute din chirii se îndreaptă spre o companie deţinută de o persoană care are numele de fată al Liudmilei Putina. În plus, respectiva proprietate istorică a trecut printr-un proces de renovare cu ajutorul unor asociaţi ai preşedintelui rus.

Aceste venituri provin din chiriile plătite pentru casa Volkonski, o clădire aristocrată din perioada ţaristă, care este în acest moment deţinută de Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale (CDIC). Această fundaţie a fost înfiinţată cu ajutorul Liudmilei Putina, potrivit unui material publicat de Rossiiskaia Gazeta şi a unor surse care au lucrat pentru CDIC.

 

Căsnicia dintre Liudmila și Vladimir Putin a durat 30 de ani, până când președintele rus a iniţiat procedurile de divorţ, în 2013.

mai mult...

Data articol: 19/05/2017
Sursa: Digi24.ro
directproprietar.ro