Ajax site
Oferte recomandate: Birouri, Romană, Observatorul Astronomic Bucureşti - Romană, Observatorul Astronomic Birouri Pret total: 1.100 EUR Apartamente in blocuri, Cetate, M-uri Alba Iulia - Cetate, M-uri Apartamente in blocuri Chiria / ZI: 30 EUR Vile, Bragadiru, Complex Fortuna Bragadiru - Bragadiru, Complex Fortuna Vile Pret total: 75.000 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

Greva generala si proteste violente la Atena: Fortele de ordine au fost atacate cu pietre si petarde

Greva generala si proteste violente la Atena: Fortele de ordine au fost atacate cu pietre si petarde

Protestele din centrul Atenei au degenerat in violente, dupa ce un grup de tineri a aruncat cu pietre in fortele de ordine, care au raspuns cu gaze lacrimogene.

Zeci de protestatari au aruncat cu pietre si petarde in politistii din fata Parlamentului, dupa ce aproximativ 12.000 de oameni au manifestat pasnic in capitala elena.

La manifestatia din centrul Atenei au luat parte si ofiteri de politie care au blocat intrarea in sediul Ministerului de Finante.

Grecia este azi paralizata de o greva generala, dupa ce functionarii publici, politistii si medicii s-au oprit din munca, in semn de protest fata de noile masuri de austeritate dezbatute de parlamentarii eleni, dupa ce creditorii internationali au cerut continuarea austeritatii dincolo de finele anului 2018.

 

Aceasta greva generala a fost organizata de sindicatele bugetarilor, dar si de asociatiile care-i reprezinta pe angajatii din sectorul privat, cu doar o zi inainte ca parlamentarii sa voteze reformele bugetare pentru deblocarea urmatoarei transe din planul de salvare in valoare de 85 de miliarde de euro.

La inceputul lunii, guvernul elen a acceptat sa continue taierile bugetare pentru a pune capat unei blocade in negocierile cu creditorii internationali.

mai mult....

Data articol: 17/05/2017
Sursa: Ziare.com
directproprietar.ro