Ajax site
Oferte recomandate: Apartamente in blocuri, Cetate, M-uri Alba Iulia - Cetate, M-uri Apartamente in blocuri Chiria / ZI: 30 EUR Vile, Bragadiru, Complex Fortuna Bragadiru - Bragadiru, Complex Fortuna Vile Pret total: 75.000 EUR Birouri, Romană, Observatorul Astronomic Bucureşti - Romană, Observatorul Astronomic Birouri Pret total: 1.100 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

HOROSCOP Mihai Voropchievici pentru saptamana 15 - 21 mai: Schimbari majore pentru o zodie, dispute si batalii pentru alta!

HOROSCOP Mihai Voropchievici pentru saptamana 15 - 21 mai: Schimbari majore pentru o zodie, dispute si batalii pentru alta!

Berbec - Apare o suita de schimbari majore in viata lor. Bucurati-va ca nu se stie ce se va intampla peste doua saptamani. Numai lucruri bune.

Taur - Are saptamana de descifrat mistere. Primeste tot felul de adevaruri importante, marcante, o saptamana in care este la curent cu tot ce se intampla si cu lucrurile care ii sunt lui benefice.

Gemeni - Vor avea o saptamana cu dispute, cu batalii, dar daca sunt calmi si temperati, totul se rezolva. Deci nu incercati sa aduceti afront cand nu este cazul.

Rac - Sunt senibili, iubitori. Se anunta o saptamana in care apare in viata lor o iubire mare, ceva fierbinte, pasional, deci o saptamana buna de facut dragoste.

Leu - Are o saptamana de mesaje. Pentru ca tot ii place sa dea si sa primeasca mesaje, este o saptamana in care va fi cel mai bine informat.

Fecioara - Nu a rezolvat toate problemele pe care le avea de rezolvat, asa ca are o saptamana de pelegrinari, de plimbari, de pelerinaje, de calatorii.

mai mult....

Data articol: 14/05/2017
Sursa: kfetele.ro
directproprietar.ro