Ajax site
Oferte recomandate: Apartamente in blocuri, Cetate, M-uri Alba Iulia - Cetate, M-uri Apartamente in blocuri Chiria / ZI: 30 EUR Birouri, Romană, Observatorul Astronomic Bucureşti - Romană, Observatorul Astronomic Birouri Pret total: 1.100 EUR Vile, Bragadiru, Complex Fortuna Bragadiru - Bragadiru, Complex Fortuna Vile Pret total: 75.000 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

Papanaşi cu smântână şi dulceaţă. O gospodină din Bucuvina a dezvăluit reţeta tradiţională

Papanaşi cu smântână şi dulceaţă. O gospodină din Bucuvina a dezvăluit reţeta tradiţională

Ingrediente:

500 grame brânză grasă de vaci
100 grame zahăr
2 ouă
1 linguriţă rasă de bicarbonat
1 lingură zeamă de lămâie
1 plic zahăr vanilat
1 linguriţă coajă de lămâie rasă
1 vârf de cuţit de sare
200 gr făină (plus 1-2 linguri)
300 grame smântână
200 grame dulceaţă
100 grame zahăr pudră (preferabil vanilat)
500-700 ml ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Cerneţi bine făină. Amestecaţi brânză de vaci cu zahărul, ouăle, sarea, zahărul vanilat şi bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie.

Adăugaţi cele 200 de grame de făină şi coajă de lămâie. Amestecaţi bine. Dacă este necesar, în funcţie de densitatea brânzei, mai adăugaţi 1-2 linguri de făină suplimentar.

Trebuie să obţineţi un aluat moale, dar care să se desprindă de pe mână. Puneţi uleiul la încins într-o tigaie sau cratiţă adâncă.

 

Pe o suprafaţă de lucru, curată şi uscată, pudraţi făina. Împărţiţi aluatul în 8 linguri de cocă pentru papanaşi şi 8 linguriţe pentru capacul rotund al acestora.

Cu mâna dată prin făină formaţi 8 discuri şi tot atâtea biluţe din aluat. Treceţi degetul arătător prin făină şi înfigeţi-l în discul de cocă. Rotiţi circular degetul pentru a obţine un orificiu central în aluat, conform andreilaslau.ro.

mai mult...

Data articol: 12/05/2017
directproprietar.ro