Ajax site
Oferte recomandate: Hale productie, Chipita, Selena Clinceni - Chipita, Selena Hale productie Pret total: 495.000 EUR Apartament 3 camere, Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl Bucureşti - Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl Apartament 3 camere Pret total: 54.000 EUR Apartamente 2 camere, Colentina, Doamna Ghica Bucureşti - Colentina, Doamna Ghica Apartamente 2 camere Pret total: 310 EUR Intravilane, Mamaia nord, Depozitul 10 Mamaia - Mamaia nord, Depozitul 10 Intravilane Pret total: 695.200 EUR Apartament in blocuri, Balta Albă, Baba Novac - Campia Libertatii Bucureşti - Balta Albă, Baba Novac - Campia Libertatii Apartament in blocuri Pret total: 75.000 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:

Pont. Cum să călătorești la Paris cu 25 de lei. Bilet dus-întors

Pont. Cum să călătorești la Paris cu 25 de lei. Bilet dus-întors

Cea mai mare platformă online de rezervare de vacanțe, Vola.ro, anunță oferte atractive la bilete de avion pentru mai multe destinații eruopene. Întreaga ofertă la bilete de avion, cu prețuri începând de la 6 euro, o găsiți - AICI.

Bilete de avion de la 6 euro spre Roma. Detalii - AICI. Cu siguranta putem spune ca Roma este unul dintre cele mai frumoase si vizitate orase din lume. Poti spune asta din prima clipa in care incepi sa cutreieri strazile orasului, pline de istorie. Cele mai vizitate atractii din Roma sunt cu certitudine Coloseumul, Forumul Roman, Panteonul, Columna lui Traian, Castelul Sant Angelo, Fontana di Trevi. Nici pietele din Roma nu sunt ocolite de turisti, printe cele mai importante se numara Piazza di Spagna, Piata Navona si Piata Venetia.

 

Bilete de avion de la 6 euro spre Londra. Detalii - AICI. Londra este un megalopolis de oameni, idei si energie frenetica. Fiind capitala si cel mai mare oras din Regatele Unite si Anglia, Londra este de asemenea cel mai mare oras din Europa de Vest. Populatia oficiala a Londrei este de 8 milioane de locuitori desi, daca iei in considerare si zona metropolitana, populatia se apropie de 14 milioane de locuitori. Considerata unul din cele doua orase globale ce “conduc lumea”, Londra ramane o capitala internationala a culturii, muzicii, educatiei, modei, politicii, finantelor si comertului.

mai mult....

Data articol: 10/01/2017
directproprietar.ro