Ajax site
Oferte recomandate: Birouri, Romană, Observatorul Astronomic Bucureşti - Romană, Observatorul Astronomic Birouri Pret total: 1.100 EUR Apartamente in blocuri, Cetate, M-uri Alba Iulia - Cetate, M-uri Apartamente in blocuri Chiria / ZI: 30 EUR Vile, Bragadiru, Complex Fortuna Bragadiru - Bragadiru, Complex Fortuna Vile Pret total: 75.000 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

Prognoza meteo 15-17 mai 2017

Prognoza meteo 15-17 mai 2017

Vremea in Capitala


Luni
Cerul va fi temporar noros, favorabil trecãtor, ploii de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, apropiatã de normalul termic al perioadei, se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 11...13 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Marti
Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate și în special seara și în primele ore ale nopții, trecãtor vor fi posibile ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 22...23 de grade, iar cea minimã de 11...12 grade.

Miercuri
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în special dupã-amiaza când vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului. Temperatura maximã va fi de 20...21 de grade, iar cea minimã de 7...8 grade.

 

Vremea in tara

Luni
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale în aceastã perioadã. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporare, dar numai izolat vor mai fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice, îndeosebi în sudul țãrii, la deal și la munte, mai ales dupã-amiazã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice și pe crestele montane. În zonele joase de relief, cu precãdere din vest, sud-vest și centru, vor fi condiții de ceațã, spre sfârșitul nopții.

Marti
Vremea va fi în general instabilã. Temporar înnorãrile vor fi accentuate și se vor semnala averse și descãrcãri electrice în sud-vest, local în centru și la munte și doar izolat în restul teritoriului. Ploile vor putea avea și caracter torențial, iar pe spații mici se vor acumula cantitãți de apã importante și vor fi posibile cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul averselor, iar spre sfârșitul intervalului și în estul țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade.

Miercuri
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate ziua când se vor semnala ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice, în primele ore ale intervalului în sud-vest, iar dupã-amiaza local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va prezenta intensificãri temporare pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor, apoi va slãbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade, posibil ușor mai scãzute în depresiuni.

Data articol: 15/05/2017
Sursa: N24Plus.ro
directproprietar.ro