Ajax site
Oferte recomandate: Vile, Bragadiru, Complex Fortuna Bragadiru - Bragadiru, Complex Fortuna Vile Pret total: 75.000 EUR Birouri, Romană, Observatorul Astronomic Bucureşti - Romană, Observatorul Astronomic Birouri Pret total: 1.100 EUR Apartamente in blocuri, Cetate, M-uri Alba Iulia - Cetate, M-uri Apartamente in blocuri Chiria / ZI: 30 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

Succes halucinant al diplomaţiei „paralele” româneşti | Fiul lui Trump a venit în România!

Succes halucinant al diplomaţiei „paralele” româneşti | Fiul lui Trump a venit în România!

Si chiar daca, la nivel oficial cel putin, structurile competente nu sunt implicate in aceasta vizita privata, mare parte a sistemului considera faptul ca Donald Jr. Trump a venit la vanatoare in Romania drept un semnal nesperat de resetare a relatiilor dintre tara noastra si noua Adminsitratia SUA!

Soc pe Baneasa

Nu este niciun secret pentru nimeni ca baietii celui mai puternic om din lume, atat Eric, cat mai ales Donald Jr. Trump sunt mari amatori de iesiri in aer liber, insusi presedintele american declarand recent ca „baietii mei adora vanatoarea. Au devenit buni vanatori”!  Iar cu toate ca „specialitatea casei” in familia Trump pare sa fie „vanatul mare”, pentru care „baietii” au participat la mai multe partide safari, ultima mare vanatoare la care au participat a fost in Arabia Saudita.

Acum insa iata ca Donald Jr. este in Romania, unde in ciuda discretiei afisate pe Aeroportul Baneasa, tot a fost soc printre cei carora nu le venea sa creada ca fiul celui mai puternic om din lume se afla la Bucuresti. Iar dupa indeplinirea formalitatilor curente pentru toti pasagerii din avionul privat care l-a adus pe Donald Jr. Trump si prietenii sai de la Munchen, vanatorii au plecat relaxati, asteptandu-se la cateva zile de relaxare si la o vanatoare de pomina.

mai mult....

Data articol: 16/05/2017
Sursa: Nasul.tv
directproprietar.ro