Ajax site
Oferte recomandate: Apartament in blocuri, Balta Albă, Baba Novac - Campia Libertatii Bucureşti - Balta Albă, Baba Novac - Campia Libertatii Apartament in blocuri Pret total: 75.000 EUR Intravilane, Mamaia nord, Depozitul 10 Mamaia - Mamaia nord, Depozitul 10 Intravilane Pret total: 695.200 EUR Hale productie, Chipita, Selena Clinceni - Chipita, Selena Hale productie Pret total: 495.000 EUR Apartament 3 camere, Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl Bucureşti - Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl Apartament 3 camere Pret total: 54.000 EUR Apartamente 2 camere, Colentina, Doamna Ghica Bucureşti - Colentina, Doamna Ghica Apartamente 2 camere Pret total: 310 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:

UN DOSAR EXPLOZIV: Sediul Ambasadei SUA din București sub sechestru

UN DOSAR EXPLOZIV: Sediul Ambasadei SUA din București sub sechestru

statul va trebuie sa confiste Ambasada SUA la Bucuresti, deoarece terenul pe care e construita a fost obtinut ilegal de SUA in urma unei gigantice afaceri de coruptie.

Foarte multe persoane care lucreaza in sistemul judiciar se intreaba de ce Ambasada SUA “aplauda” – sa-l citam pe celebrul ambasador american Hans Klemm – abuzurile DNA facute in numele pretinsei lupte impotriva coruptiei. Unii spun ca Ambasada SUA nu ar sti ce se intampla cu adevarat in sistemul judiciar, altii ca e nepasatoare la faptul ca romanii se omoara intre. Stim din surse convergente ca suficiente persoane din sistemul judiciar au notificat Ambasada SUA, la fel si alte ambasade occidentale la Bucuresti, despre abuzurile din sistemul judiciar insa, dupa cum vedeti, nimic nu s-a schimbat.

Un motiv pentru care Ambasada SUA e fortata sa “aplaude” actiunile DNA+SRI consta in faptul ca aceasta a fost implicata intr-un gigantic caz de coruptie care a condus la punerea sub sechestru a terenului de sub cladirile actualei ambasade.

Deja in prima instanta DNA a castigat procesul.

 

In cazul in care DNA castiga procesul definitiv la ICCJ, statul va fi obligat sa confiste terenul pe care se afla in acest moment Ambasada SUA.

Mergand pe jurisprudenta dezvoltata de judecatoarea Camelia Bogdan, oferita deseori de Ambasada SUA ca exemplu pentru “curajul” de care da dovada confiscand bunuri chiar si cand acestea apartin unor persoane ce nu sunt parte in proces, statul roman va trebui sa confiste si cladirile care se afla pe terenul Ambasadei SUA pe care s-a pus sechestru.

mai mult...

Data articol: 11/01/2017
Sursa: flux24.ro
directproprietar.ro