Ajax site
Oferte recomandate: Extravilane, Postavari, Postavari Frumușani - Postavari, Postavari Extravilane Pret total: 41.718 EUR Intravilane, Militari, Lacul Morii Bucureşti - Militari, Lacul Morii Intravilane Pret total: 310.000 EUR Industriale, Stefan cel Mare, autostrada A1 Sibiu - Stefan cel Mare, autostrada A1 Industriale Pret unitar/mp: 100 EUR Pentru constructie blocuri de locuinte, Ghencea, Prelungirea Ghencea Bucureşti - Ghencea, Prelungirea Ghencea Pentru constructie blocuri de locuinte Pret unitar/mp: 130 EUR Apartament 4 camere, Drumul Taberei, Parcul Moghioros Bucureşti - Drumul Taberei, Parcul Moghioros Apartament 4 camere Pret total: 90.000 EUR Apartament 2 camere, Drumul Taberei, Frigocom Bucureşti - Drumul Taberei, Frigocom Apartament 2 camere Pret total: 37.000 EUR Intravilane, Postavari, Postavari Frumușani - Postavari, Postavari Intravilane Pret total: 20.000 EUR Case, Rahova, Pucheni Bucureşti - Rahova, Pucheni Case Pret total: 89.000 EUR
Oferta lunii:
Cautare:
Sectiunea:
Categoria:
Localizare:
Judet:
Cautare dupa Cod Oferta:
Cautare dupa Telefon:
Curs valutar:
1 EUR = 4,4155 RON
1 USD = 3,9927 RON
1 CHF = 4,1441 RON
Calculator de taxe:
Stiri:
 

Apartament - Apartament in blocuri - Apartament in blocuri mixte - Apartament 2 camere

Bucureşti - Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul Masca

# COD OFERTA: 228484   Vanzari imobiliare - Bucuresti
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucureşti
Cartier: Buctestii noi sos chitilei
Zona: Bucurestii Noi, Teatrul Masca
Adresa: Bd. Bucurestii Noi, Nr.64
PRET DE VANZARE:
Pret total:
68.000 EUR
Apartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul Masca
Detalii generale:
Destinatie: Pentru locuit
Tip locuinta: Apartament in bloc
Compartimentare: Decomandat
Etajul: 3
Regim de inaltime: P+3E
An finalizare: 1953
Stadiu: finalizata
Suprafata utila: 57.37 mp
Suprafata construita: 63.00 mp
Nr. de camere: 2
Nr. de bucatarii: 1
Nr. de bai: 1
Nr. de balcoane: ---
Nr. de locuri in garaj: ---
Nr. de locuri de parcare: 1
Structura de rezistenta: zidarie portanta
Pereti: caramida
Apartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul Masca
Utilitati:

VECINATATI IMOBIL:

Denumire ansamblu rezidential: Blocuri rusesti
Piata Piata
Statie de metrou Statie de metrou
Centre comerciale Centre comerciale
Magazine Magazine
Scoala Scoala
Gradinita Gradinita
Mijloace de transport in comun Mijloace de transport in comun
Politie Politie
Biserica Biserica
Cimitir Cimitir

DOTARI IMOBIL:

Lift: ---
Interfon Interfon
Usa intrare termopan Usa intrare termopan

STARE IMOBIL:

Stare interior: Renovat recent
Izolatii termice: Izolat exterior polistiren expandat

UTILITATI:

Gaze Gaze
Cablu tv Cablu tv
Telefon fix Telefon fix
Internet Internet

SISTEM INCALZIRE:

Termoficare centralizata Termoficare centralizata
Calorifere fonta Calorifere fonta

FINISAJE:

Pereti: Lavabila
Pardoseala camere: Parchet natural
Pardoseala baie + bucatarie: Gresie
Usa intrare: Metalica
Usi interioare: Vechi de lemn
Ferestre: Termopane
Stare balcon: ---
Faianta Faianta

DOTARI APARTAMENT:

Mobilat: Semimobilat
Mobilier: Modern
Bucatarie: Mobilata
Jaluzele interioare: ---
Jaluzele exterioare: ---

CONTORIZARE:

Contorizare apa Contorizare apa
Contorizare caldura Contorizare caldura

ELECTROCASNICE:

TV: ---
Apartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul Masca
Detalii suplimentare:
(Atentie! Pretul nu este negociabil. Solicit si ofer seriozitate.) Proprietar, vand apartament cu 2 camere in Bd. Bucurestii Noi, langa Teatrul Masca. Decomandat, partial mobilat, la etajul 3 din 3, in bloc rusesc, an constructie 1953.
Spatios, cu o suprafata utila de 57.37 mp (plus boxa de 5.9 mp).
Suprafata construita = 63,24 mp
- bucatarie= 8,32 mp
- baie= 3,44 mp
- camera 1= 21,12 mp
- camera 2= 13,04 mp
- hol= 9,11 mp
- debara= 0,66 mp
- camara= 0,38 mp
- baie=3,44 mp
- WC= 1.30 mp
+ boxa= 5,87 mp
Situat intr-un imobil complet reabilitat in preajma lui 2011, fara probleme structurale, intr-un bloc rusesc construit pe sistemul de caramida portanta si pereti grosi (acest sistem este cunoscut pentru rezistenta crescuta pe care o confera cladirii in caz de cutremur).
Apt. va ofera un living generos (momentan livingul este separat in doua incaperi mai mici printr-un perete de rigips, insa noul proprietar va putea sa il inlature cu usurinta daca doreste), o bucatarie spatioasa, un dormitor echilibrat si multiple spatii de depozitare (debara, camara si doua poduri micute). Tavanul inalt (2,95 cm inaltime), toaleta se afla intr-o incapere separata fata de baie. Ferestrele dau spre zona verde din fata blocului, deci spre o sursa permanenta de oxigen.
Apartamentul se vinde partial mobilat, cu bucătăria complet mobilata, dar neutilata; in dormitor - un pat dublu (200x180cm) si un dressing enorm cu 4 usi. Doua dintre usi au oglinzi.
In baie raman chiuveta, masca, un dulap de baie pe colt si oglinda.
Incălzire cu calorifere contorizate de la reteaua de termoficare. Apa calda si rece de la retea, ambele contorizate, contoarele sunt schimbate recent. Parchet din lemn de stejar în camere.
Gresie în hol, bucătărie , baie si WC. Faianta in baie, WC si bucatarie, ferestre cu geamuri Termopan.
Usa metalica noua cu închidere în 4 puncte și 2 încuietori.
Boxa subsol generoasa, 5,9 mp, inclusa în actele de proprietate.
Deasupra apartamentului se afla podul comun in care se pot usca rufe – suprafata extinsa (exista intimitate, podul mai este folosit de un singur vecin).
De asemenea, pentru depozitare se mai poate folosi o magazie care se afla la nivelul solului, langa usa scarii din spatele blocului. In prezent magazia este folosita de doar 3 proprietari din 9. Vecinii sunt niste oameni de incredere si respectabili, nu a lipsit niciodata nimic din bunurile noastre (biciclete, carucioare pt.copii, mobila si o freza pentru deszapezit ).
In prezent sunt locuite doar 7 din cele 9 apartamente de pe scara si 2 din cele 3 apartamente de pe etaj(inclusiv al nostru). Vecinii sunt oameni linistiti. Ultimele renovari la nivel de bloc si scara: acoperis schimbat in ultimii ani. Nenumarate conducte de canalizare de langa bloc schimbate in ultimii 3 ani, tevile de apa calda si rece din subsol schimbate anul trecut, subsolul ingrijit. Usile de la scara se incuie pentru a nu permite accesul persoanelor straine. Interfon la intrarea din fata.
In fata blocului exista o zona verde generoasa si 2 parculete de joaca aproape. La 3 minute de Parcul Bazilescu, cea mai mare oaza de verdeata din cartier.
Are acces facil la Posta Romana, la banci: ING, BT, BRD, CEC Bank, Raiffeisen Bank si farmacii: Catena, Dona, Sensiblu si HelpNet. La 10 minute de mers pe jos se gaseste Piata 16 Februarie – de unde se poate procura hrana (mult mai sanatoasa decat din magazin). Mega Image, o alimentara Paladium la 200 m. Penny, Lidl si Kaufland la doua statii de autobuz. Cateva magazine cu hrana de animale,un cabinet veterinar,in blocul de vis-a-vis. La 6 minute de mers cu masina se afla Carrefour Colosseum, Altex, Jysk si Leroy Merlin. Nenumatare magazine cu piese auto si cateva service-uri auto pe Bd.Gloriei si Str. Jiului, foarte aproape de apartament. Exista cateva scoli si gradinite in apropiere. Mijloace de transport in comun: la 2 minute de statiile de metrou Parc Bazilescu si Jiului si autobuze 112, 697, maxi-taxi catre Mogosoaia, Buftea, Targoviste. In curand troleibuz 97.

Atuuri:

Bloc rusesc cu 3 nivele, pe caramida portanta, rezistenta crescuta la cutremur, reabilitat recent, la 2 minute de metrou, toate facilitatile in apropiere, toate utilitatile in incinta, cartier linistit, verde, parcul Bazilescu aproape, la 5 minute cu masina de parcul Herastrau, posibilitate de parcare langa bloc fara a plati loc rezervat, apartament cu 2 camere, dar in prezent cu 3 -o camera a fost impartita in doua printr-un perete de rigips.

Vicii:

Usi vechi de lemn, cada veche de fonta.
j Apartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul Masca
Localizare pe harta:
Contacteaza proprietarul:

Datele de contact ale proprietarului:

Nume: Adelina Nicolae
Telefon: 0726541773
0720001281
Email: adelina.nicolae14@yahoo.com
Apartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul Masca
Imagini interior:
Apartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul MascaApartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul MascaApartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul MascaApartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul MascaApartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul MascaApartament 2 camere, Buctestii noi sos chitilei, Bucurestii Noi, Teatrul Masca