Ajax site
Oferte recomandate: Vile, Bragadiru, Complex Fortuna Bragadiru - Bragadiru, Complex Fortuna Vile Pret total: 75.000 EUR Birouri, Romană, Observatorul Astronomic Bucureşti - Romană, Observatorul Astronomic Birouri Pret total: 1.100 EUR Apartamente in blocuri, Cetate, M-uri Alba Iulia - Cetate, M-uri Apartamente in blocuri Chiria / ZI: 30 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

Viitorul lui Hagi ameninta cu un proces daca pierde titlul la TAS

Viitorul lui Hagi ameninta cu un proces daca pierde titlul la TAS

Cristian Bivolaru, directorul general al dobrogenilor, a anuntat ca Viitorul ia in calcul cat se poate de serios optiunea procesului civil in cazul in care TAS va atribui titlul FCSB-ului.

Reclamate ar fi cele doua foruri din fotbalul romanesc, FRF si LPF, care nu au un regulament suficient de clar.

"Cu siguranta, daca se va ajunge pana la TAS, noi, fiind parte lezata, vom cere dreptul de a interveni in acest proces. Si daca lucrurile vor merge mai departe si va fi o decizie care ne va dezavantaja, vom merge in civil, in tara, si vom chema pentru tot felul de daune morale si materiale institutiile care credem noi ca ne-au dezavantajat in aceasta situatie, daca va fi cazul.

Cineva, cu o ora inainte de meci, a venit sa-mi arate declaratia presedintelui Federatiei, care spunea ca titlul se poate decide la TAS, lucru care, cred eu, este inacceptabil.

Ca sa ajungi sa nu-ti cunosti propriile regulamente sau sa nu le mai recunosti si sa indemni cluburile sa-si caute dreptatea la TAS, cred eu ca este mult prea mult, ajungem sa fim rusinea Europei. Sunt doua motive, faptul ca in aceasta speta este implicata Steaua, care are o forta pe care toata lumea i-o recunoaste din toate punctele de vedere, suntem si implicati in aceasta lupta intre palate. Eu am fost la TAS, stiu cum sunt lucrurile acolo, oamenii sunt de buna credinta, dar e vorba de interpretarea unui text. Mergand pe practica de pana acum, pe faptul ca am inceput campionatul cu niste reguli si noi am castigat campionatul pe teren, consideram ca nu are are ce sa ni se intample. Asta nu inseamna ca nu ne rezervam dreptul sa ne aparam si ulterior, daca suntem nemultumiti de solutie, sa mergem mai departe", a declarat Bivolaru pentru DigiSport.

mai mult...

Data articol: 19/05/2017
Sursa: Ziare.com
directproprietar.ro