Ajax site
Oferte recomandate: Birouri, Romană, Observatorul Astronomic Bucureşti - Romană, Observatorul Astronomic Birouri Pret total: 1.100 EUR Apartamente in blocuri, Cetate, M-uri Alba Iulia - Cetate, M-uri Apartamente in blocuri Chiria / ZI: 30 EUR Vile, Bragadiru, Complex Fortuna Bragadiru - Bragadiru, Complex Fortuna Vile Pret total: 75.000 EUR
Oferta lunii:
Ciorogârla - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km 14, Cefin
Hale productie
Pret total: 395.000 EUR
Stiri:
 

Vremea va fi capricioasa in urmatoarele doua saptamani. Se anunta ploi si inca nu vine caldura

Vremea va fi capricioasa in urmatoarele doua saptamani. Se anunta ploi si inca nu vine caldura

Va fi frumos pana joi, dupa care se racoreste cu cateva grade in toata tara. Saptamana viitoare se incalzeste insa. Nu putem vorbi, totusi, de maxime mai mari de 24 de grade Celsius, in cel mai bun caz, anunta ANM.

In Banat, este cald pana miercuri, maximele fiind de 22 - 23 de grade, dupa care, in intervalul 17 - 19, temperaturile vor scadea cu circa 2 grade Celsius. Noaptea, in schimb, va fi mai racoare decat ar fi normal in acaesta perioada.

Din 20 mai, temperaturile revin la normal, iar maximele vor fi cuprinse intre 22 - 24 de grade.

In ceea ce priveste ploile, acestea sunt mai probabile in intervalele 16 - 17 mai si 20 - 21 mai, dar si saptamana viitoare, cand vor fi insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa cazute vor fi insemnate.

In Crisana e cald si marti, dupa care se raceste usor pana vineri, temperaturile scazand cu unu-doua grade. Incepand de sambata, temperaturile redevin unele normale pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse intre 21 - 23 de grade Celsius.

Va ploua in intervalul 16 - 17 mai si in a doua saptamana, cand se vor semnala si descarcari electrice.

In Transilvania, sunt anuntate maxime de 19 - 20 degrade pana miercuri, dupa care nu se vor mai depasi 17 grade. De duminica, se incalzeste din nou, maxima anuntata de meteorologi fiind de 21 de grade.

ANM anunta ploi pentru fiecare zi a saptamanii viitoare.

In Maramures, e cald si marti (20 - 21 de grade), dupa care temperaturile vor cobori cu circa 2 grade pana vineri. Incepand de sambata, se incalzeste si aici, maximele urmand sa se incadreze intre 20 - 22 grade.

Va ploua marti, dar si in a doua saptamana de prognoza.

In Moldova, tiparul vremii e asemanator. Cald pana marti (20 - 21 de grade) si mai racoare din 17 mai, pana sambata, 20 mai. In acest interval temperaturile nu vor depasi 16 - 18 grade.

De duminica, se incalzeste, iar maximele vor urca pana la 21 de grade.

Va ploua in intervalele 18 - 19 mai, 21 - 23 mai si 25 - 26 mai. Ploile vor fi insotite si de descarcari electrice.

In Dobrogea, temperaturile sunt unele tipice acestei perioade, maxima anuntata de ANM fiind de 21 de grade. Singura perioada mai racoroasa este 17 - 20 mai, cand maximele vor cobori la 16 - 19 grade.

Incepand de joi, probabilitatea de a ploua va fi ridicata zilnic.

 

In Muntenia va fi cald pana joi (maxime de 22 - 24 de grade), dupa care vremea se raceste si va ramane asa pana duminica. In acest interval de timp, maximele sunt cuprinse intre 18 - 21 de grade.

Saptamana viitoare, vremea revine la sentimente mai bune, iar temperaturile de 22 - 24 de grade se intorc.

Meteorologii anunta ca poate ploua zilnic in aceasta perioada. Mai insemnate cantitativ vor fi precipitatiile cazute in intervalele 18 - 19 mai si 21 - 23 mai.

Cald va fi si in Oltenia pana pe 17 mai, cu maxime de 21 - 24 de grade. De joi, se raceste si aici, iar maximele coboara cateva grade, fiind cuprinse intre 19 si 21 de grade. Saptamana viitoare se incalzeste din nou, iar temperaturile pot ajunge la 24 de grade Celsius.

mai mult....

Data articol: 15/05/2017
Sursa: Ziare.com
directproprietar.ro