Ajax site
Oferte recomandate: Vile, Pipera Erou Iancu Nicolae, SCOALA AMERICANA Pipera - Pipera Erou Iancu Nicolae, SCOALA AMERICANA Vile Pret total: 2.100 EUR Apartament 3 camere, Centru unirii, unirii centru Buzău - Centru unirii, unirii centru Apartament 3 camere Pret total: 33.000 EUR Apartament 4 camere, Militari, Virtutii - Orsova - Cetatea de Balta Bucureşti - Militari, Virtutii - Orsova - Cetatea de Balta Apartament 4 camere Pret total: 75.000 EUR Apartamente 2 camere, Economu Cezarescu Politehnica, Politehnica Grozavesti Bucureşti - Economu Cezarescu Politehnica, Politehnica Grozavesti Apartamente 2 camere Vile, Centru, Centru Cojasca - Centru, Centru Vile Pret total: 68.000 EUR Apartament in blocuri, Cetate, Kaufland Alba Iulia - Cetate, Kaufland Apartament in blocuri Pret total: 60.000 EUR Apartament 2 camere, Crângași, Constructorilor Bucureşti - Crângași, Constructorilor Apartament 2 camere Pret total: 55.000 EUR Case, Vrinceni, la strada Căiuți - Vrinceni, la strada Case Pret total: 35.000 EUR Hale productie, Giurgiului, Bariera Progresului Bucureşti - Giurgiului, Bariera Progresului Hale productie Pret total: 2.000 EUR Intravilane, 1 Decembrie, DN 5, E 85, Sos Giurgiului Comuna 1Decembroe - 1 Decembrie, DN 5, E 85, Sos Giurgiului Intravilane Pret total: 118.000 EUR Intravilane, Cioranii de Jos, Cioranii de Jos Ciorani - Cioranii de Jos, Cioranii de Jos Intravilane Pret de incepere a licitatiei: 450.000 EUR Pentru constructie case-vile, Bucium, Bucium Iași - Bucium, Bucium Pentru constructie case-vile Pret total: 69.000 EUR Vile, Gruiu, Gruiu Snagov - Gruiu, Gruiu Vile Pret total: 69.000 EUR Pentru constructie case-vile, Doraly, Intrarea in Ganeasa dinspre Moara Domneasca Găneasa - Doraly, Intrarea in Ganeasa dinspre Moara Domneasca Pentru constructie case-vile Pret total: 35.000 EUR Apartament 2 camere, Astra, astra Brașov - Astra, astra Apartament 2 camere Pret total: 46.000 EUR
Oferta lunii:
Găneasa - Doraly, Intrarea in Ganeasa dinspre Moara Domneasca
Pentru constructie case-vile, Doraly, Intrarea in Ganeasa dinspre Moara Domneasca
Pentru constructie case-vile
Pret total: 35.000 EUR
Stiri:
 

Țiriac îl FACE PRAF pe șeful ITF, care s-a luat de Ilie Năstase | „Regret profund declarația…”

Țiriac îl FACE PRAF pe șeful ITF, care s-a luat de Ilie Năstase | „Regret profund declarația…”

Steve Simon, președintele director-general al WTA, afirmase într-un comunicat despre Năstase: „Locul său nu era pe teren astăzi (sâmbătă). El a fost suspendat provizoriu de Federația Internațională (ITF) pentru atitudinea sa grosolană și noi i-am retras acreditarea în așteptarea încheierii anchetei”, potrivit agerpres.ro.În scrisoarea trimisă lui Steve Simon, Ion Țiriac și-a clarificat poziția fata de situația creată.

”Vă adresez această scrisoare în calitate de proprietar al turneului de la Madrid. Este pe deplin adevărat că finala a fost spectaculoasă, iar pentru această recunoaștere vă mulțumesc cu adevărat pentru cuvintele dumneavoastră amabile. Pe de altă parte, din păcate, ați făcut o remarcă ce în opinia mea a fost complet ruptă din context. Senatorul Ilie Năstase este primul număr 1 mondial al tenisului (1973) care a fost atenționat și suspendat — provizoriu — de către ITF, în timpul întâlnirii de Fed Cup dintre România și Anglia. Spre uimirea mea și a altor profesioniști și oficiali din lumea tenisului, la această competiție a fost numit supervizor un cetățean englez, ceea ce în opinia noastră este inadmisibilă, ținând cont că întâlnirea a fost între România și Anglia. În orice caz, ITF, realizând că nu poate condamna pe nimeni înainte să aibă loc o judecată, a decis pe data de 12 mai 2017 să emită un comunicat de presă clarificând faptele referitoare la suspendarea lui Ilie Năstase”, se arată în scrisoarea datată 14 mai, adresată de Țiriac lui Simon.

Țiriac amintește conținutul comunicatului ITF: ”Suspendarea provizorie impusă domnului Năstase de IAP pe 23 aprilie se aplică doar evenimentelor ITF și astfel nu include turneele de Mare Șlem”.

”Așa cum se poate vedea, dl. Năstase nu este suspendat de la niciun turneu de tenis incluzând Grand Slams, ATP, WTA, el este suspendat doar pentru evenimentele ITF. Eu cred că dl. Năstase și-a plătit de mult obligațiile față de tenis în ultimii 50 de ani, contribuind la transformarea acestui sport de la nivel elementar la unul cu adevărat de vârf, urmărit de miliarde de oameni. Să nu uităm că el a obișnuit să aibă o personalitate curată și extravagantă din toate punctele de vedere. Cred că WTA trebuie să prevadă să-și ceară scuze pentru declarația pe care ați făcut-o în public astăzi. Dacă, după judecata ultimei instanțe, cineva este găsit vinovat de unele acuzații, atunci situația s-ar putea schimba”, a mai spus Țiriac.

 

Ion Țiriac, fost partener de dublu al lui Ilie Năstase, atât la turnee, cât și în Cupa Davis, a subliniat că nu regretă faptul că l-a invitat pe Năstase la ceremonia de premiere de la Madrid: ”Între timp, aș dori să menționez că trofeul pentru acel eveniment se numește Trofeul Ion Țiriac. Cu mult înaintea turneului, le-am menționat organizatorilor că eu doresc în continuare ca dl. Năstase să fie prezent la ceremonia finală și nu regret că am procedat astfel, ținând cont că și la turneul ATP de la București, Ilie Năstase a fost personalitatea care a înmânat trofeul (care ne poartă numele) câștigătorului timp de 23 de ani”.

mai mult...

Data articol: 17/05/2017
Sursa: Nasul.tv
directproprietar.ro